Grundstoffet i din fremtidige kommunikation.

Mit navn er Kathrine Kanne, og jeg er en skarp kommunikatør. De seneste fem år har jeg haft fornøjelsen af at rådgive store danske og internationale virksomheder om strategisk kommunikation, PR, tekstformidling, branding og kampagner. Det har skabt mærkbare resultater og blikfang i medierne.

Jeg har arbejdet for Nordjyllands største PR-bureau, og jeg har været ansat hos internationale byggerivirksomheder med produktion i ind- og udland. Det har dannet et godt fundament for etableringen af  SAND:PR.

Sand… a hva’ for noget?

Navnet SAND:PR er baseret på sande og ægte historier. Lige nu hungrer vi efter indhold med mening. Der er så meget information i omløb, at vi først stopper op, når der virkelig er lagt kærlighed i opslaget på Facebook, nyheden i den lokale avis eller teksten på hjemmesiden.

SAND:PR omfavner kvalitet og autencitet og bygger historierne op på baggrund af tillidsbaserede samarbejder. Du skal have tillid til, at vi kan håndtere din virksomheds omdømme og har din ryg. Vi kender nemlig dine værdier og forretning, og det skaber merværdi.

Hold af dygtige profiler, der sikrer den bedste løsning til dig.

Jeg er ikke alene. Jeg har et hold af dygtige profiler i mit netværk inden for PR, tekstformidling, SEO, sociale medier, fotografering, IT og marketing.

På den måde kan jeg lave det helt rigtige setup til din virksomhed. Vi kan aftale faste dage om ugen, hvor vi arbejder hos dig, og vi kan også arbejde på projekt- og timebasis. Det skal skabe resultater, som du ikke kan finde andre steder.

Nysgerrig på mere?

Kontakt os for et gratis kommunikationstjek, hvor vi tager temperaturen på, hvad medierne skriver om din virksomhed, hvor langt I kommer ud med historierne, og om I bliver set og hørt af de rigtige.