Når den gode historie tager fart

400.000 visninger, 4.000 likes, 300 kommentarer på et enkelt opslag og en nyhed direkte på forsiden. Sådan kan det gode ord hurtigt spredes på LinkedIn. Hvis man altså har den gode historie. Og det havde advokat Lasse Schwartz Jørgensen fra Schwartz Advokatfirma.

Hos SAND:PR er vi specialister i at rådgive i PR og sociale medier som LinkedIn, og hvordan man kommer ud til den rigtige målgruppe med de rigtige budskaber. Derfor var det også en sand fornøjelse at være en del af Lasse Schwartz Jørgensens flyvende start i medierne og på LinkedIn, da han lancerede sit eget advokatfirma.

I samarbejde med Lasse havde vi en indledende dialog om, hvordan vi kunne folde historien om Schwartz Advokatfirma bedst muligt ud. Det førte til en PR-plan, hvor vi først lavede en pressemeddelelse, der blev sendt ud til relevante medier. Det resulterede blandt andet i medieomtaler i AdvokatWatch og Vigeur samt en episode i podcasten ”Kan selv vil selv”.  

Nyheden i medierne blev bakket op på LinkedIn, hvor vi splittede historien op i flere bidder, sådan at vi formåede at opretholde opmærksomhed og synlighed over en længere periode. Det nåede vi godt i mål med. Første opslag opnåede hele 500 likes og 126 kommentarer. De næste to fik tilsvarende over 100 likes hver, uden at vi brugte penge på at sponsorere opslagene.

400.000 visninger på et enkelt LinkedIn-opslag uden annoncekroner

Efter lanceringen af Schwartz Advokatfirma var der endnu en historie, som på kort tid blev set af næsten 400.000 mennesker. Med overskriften: ”📃P-afgift og 100 sider sagsmateriale… for en p-afgift 🚗”, var vi vidne til et opslag, der fik LinkedIn-brugere i hele Danmark til tasterne.

Der gik derfor heller ikke lang tid, før Lasse blev kontaktet af både Nordjyske og Ekstra Bladet, der gerne ville bringe historien. En historie, som endte på forsiden af Nordjyske Stiftstidende og et eksklusivt videointerview med Ekstra Bladet.

Skal vi hjælpe med at give din historie vinger?

Hos SAND:PR står vi også klar til at hjælpe med at få din historie ud at leve. Vi hjælper med strategi, eksekvering, løbende evaluering og måling af indsatsen. Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan lave den bedste løsning i samarbejde med dig.

Dette websted bruger cookies. Fortsætter du med at bruge dette websted, accepterer du vores brug af cookies.