sandpr

Branding

Hvad er branding egentlig for en størrelse? Grundlæggende handler branding om at få ens virksomhed til at skille sig ud fra mængden. Der er altid noget særegent ved ens forretning, person, produkt eller service, som fortjener at blive fortalt lidt mere end alle de andre gode historier. På den måde får man opbygget et brand, der går egne veje.

Afklaring

Branding er både forbundet med ens person, virksomhed, service og medarbejdere. Der er forskellige ønsker afhængigt af det enkelte fokus, hvor man kan slå på forskellige parametre. I første fase afklares fokus og efterfølgende strategi.

Planlægning

Planlægning af indsatsen er afgørende for at styrke positioneringen af det enkelte brand. Virkemidlerne er forskellige i forhold til, om der er tale om et nyt brand eller pleje af eksisterende.

Eksekvering

Når planlægningen er på plads, iværksættes opgaverne og der evalueres løbende på indsatsen. Branding er ikke altid direkte målbart, da resultaterne kan være langsigtede, hvis der skal ændres holdning til et brand. Derfor er det vigtigt med delmål undervejs for at følge processen tæt.

Optimalt sammenspil

Hos SAND:PR er branding forbundet med et stærkt fundament, hvoraf aktiviteter udspringer på både interne og eksterne kanaler. Vi er eksperter i at rådgive din virksomhed til at arbejde ud fra en realistisk målsætning for, hvordan du ønsker, at dit brand skal opfattes. Dette opnås på baggrund af en strategisk indsats med nøje planlagte indsatser, som alle har til formål at bidrage til den samlede identitetsopfattelse.

Faste priser og skræddersyede løsninger

Vi vurderer altid den enkelte opgave og skræddersyer herefter en løsning til din virksomhed, som sikrer det bedst mulige resultat. Der kan altid gives faste priser, eller der kan ske afregning efter medgået tid – kr. 900,00 + moms. Kontakt os gerne for en uforpligtende drøftelse om, hvordan vi kan hjælpe med at sammensætte den optimale brandingpakke.

Dette websted bruger cookies. Fortsætter du med at bruge dette websted, accepterer du vores brug af cookies.