Kampagner

Ønsker du at øge kendskabet til et nyt produkt, service, arrangement eller event? Så er en komplet kampagne vejen frem til at komme bredt ud med budskabet.

Kommunikationskampagnen tager højde både målgruppe, medier og platforme, som skal i spil for at ramme de forskellige modtagere.

SAND:PR er med fra start til slut i eksekveringen af en kampagne. Fra planlægning, koordinering til produktion og lancering. Vi er med hele vejen og analyserer indsatsens forløb intenst for at opveje, om der skal ske ændringer undervejs for at opnå de ønskede resultater.

Strategi

Strategi er en væsentlig forudsætning for kampagnens fremdrift. Derfor planlægges kampagnen nøje i starten for at nå det ønskede mål.

Produktion

Produktion af kampagnens delelementer produceres for at få gjort alt klar til kampagnens indledning.

Eksekvering og evaluering

Kampagnen eksekveres, og der analyseres løbende på udviklingen og justeres hvis nødvendigt, i vejen til den ønskede målgruppe, platforme og medier.

Kom stærkt ud med dit budskab

Hvis man intensiverer sin indsats omkring et bestemt område, er der større sandsynlighed for, at man kommer stærkere ud med sit budskab. Kampagner benyttes ofte, hvis der eksempelvis er tale om en større produktlancering, et nyt koncept eller en større oplysningskampagne, hvor man gerne vil ændre holdning til et givent område. Indholdet i kampagnen skal skabe værdi for modtageren, og derfor er det væsentligt med en god strategi i den indledende fase.

Faste priser og skræddersyede løsninger

Vi vurderer altid den enkelte opgave og skræddersyer herefter en løsning til din virksomhed, som sikrer det bedst mulige resultat. Der kan altid gives faste priser, eller der kan ske afregning efter medgået tid – kr. 900,00 + moms. Kontakt os gerne for en uforpligtende drøftelse om, hvordan vi kan hjælpe med at sammensætte den optimale kampagnepakke.

Dette websted bruger cookies. Fortsætter du med at bruge dette websted, accepterer du vores brug af cookies.