Tekstforfatning

Hos SAND:PR kan du være helt rolig. Du får nemlig en tekst, der ikke ligner konkurrentens. Vi er nemlig dygtige til at skrive fra hjertet. På den måde opnås tekstarbejde, der bliver interessant at læse, fordi fundamentet er på plads fra start. Og det giver andre lyst til at læse og interagere med dit indhold.

Research

Inden en ny tekst påbegyndes er det væsentligt med en research, hvor der indsamles input til at kunne skrive teksten. Her anvendes typisk interview samt materiale fra brochurer og hjemmesider for at arbejde ud fra det rette fundament.

Tekstproduktion

Teksten skrives med udgangspunkt i materialet, og der anvendes tid til at analysere din virksomheds identitet og karakteristika for at kunne producere det bedst mulige resultat, som afspejles i teksten.

Revidering, korrektur og godkendelse

Sidste proces handler om at finpudse teksten, så den fremstår knivskarp og i øjenhøjde med målgruppen.

Back to basics

Hos SAND:PR handler tekstarbejde om at formidle sandheden. Med inspiration fra den rå og enkle natur, hvor materialerne er uforarbejdede, er det samme gældende for tekstproduktionen, hvor man skal finde historien og præsentere fortællingen med så lidt forarbejdning som muligt. På den måde formidles de sande budskaber, der giver mening for den enkelte målgruppe. Det skaber værdi.

Faste priser og skræddersyede løsninger

Vi vurderer altid den enkelte opgave og skræddersyer herefter en løsning til dig, som sikrer det bedst mulige resultat. Der kan altid gives faste priser, eller der kan ske afregning efter medgået tid – kr. 900,00 + moms. Kontakt os gerne for en uforpligtende drøftelse om, hvordan vi kan hjælpe med at sammensætte den optimale tekstpakke.

Dette websted bruger cookies. Fortsætter du med at bruge dette websted, accepterer du vores brug af cookies.